קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע

מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע
מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם מלפפון, שן שום, קרעים עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האפונה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים במשך כ 2 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לנקז ולהניח בצד.
3
להביא את המים, 1 כף השמן 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים אורז. חזור לרתיחה ולכסות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 15 דקות עד המים נספגים ואורז הוא רך. Fluff את האורז עם מזלג ולהשאיר לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מורחים את האורז על תבנית אפייה ומשאירים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
עבור פסטו, לשים 1/2 כוס אפונה, מנטה, בזיליקום, גבינה, צנוברים, מיץ לימון, שום ומלח ים בסדר במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
בקערה, לזרוק יחד את האורז, הנותרים אפונה, פסטו, עוף, מלפפון בערך שני שלישים של בצל האביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את בצל האביב שנותר ועלי נענע לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה