קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע

מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע
מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם מלפפון, שן שום, קרעים עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האפונה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים במשך כ 2 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לנקז ולהניח בצד.
3
להביא את המים, 1 כף השמן 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים אורז. חזור לרתיחה ולכסות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 15 דקות עד המים נספגים ואורז הוא רך. Fluff את האורז עם מזלג ולהשאיר לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מורחים את האורז על תבנית אפייה ומשאירים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
עבור פסטו, לשים 1/2 כוס אפונה, מנטה, בזיליקום, גבינה, צנוברים, מיץ לימון, שום ומלח ים בסדר במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
בקערה, לזרוק יחד את האורז, הנותרים אפונה, פסטו, עוף, מלפפון בערך שני שלישים של בצל האביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את בצל האביב שנותר ועלי נענע לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות