מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע
מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם מלפפון, שן שום, קרעים עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האפונה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים במשך כ 2 דקות עד במכרז.
להביא את המים, 1 כף השמן 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים אורז. חזור לרתיחה ולכסות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 15 דקות עד המים נספגים ואורז הוא רך. Fluff את האורז עם מזלג ולהשאיר לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.
מורחים את האורז על תבנית אפייה ומשאירים להתקרר לטמפרטורת החדר.
עבור פסטו, לשים 1/2 כוס אפונה, מנטה, בזיליקום, גבינה, צנוברים, מיץ לימון, שום ומלח ים בסדר במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
בקערה, לזרוק יחד את האורז, הנותרים אפונה, פסטו, עוף, מלפפון בערך שני שלישים של בצל האביב.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את בצל האביב שנותר ועלי נענע לקישוט.