מבשלים את הספר: ספגטי עם בוטרגה סרדינית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי עם בוטרגן סרדיני. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו ספגטי, לימונים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט את המיץ של 2 לימונים. קרמבל את הצ ' ילי.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים לשלב קרם. מוסיפים לאט את שמן הזית ליצירת רוטב סמיך.
מבשלים את הספגטי במים מלוחים עד אל דנטה.
מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
מערבבים את המים החמים לתוך קרם בוטרגה כדי לשחרר, ואז מתבלים עם צ ' ילי ופלפל שחור.
מוסיפים את הספגטי לרוטב וזורקים למעייל ביסודיות.
מגישים את בוטרגה הנותרים מגורד מעל וחתיכת לימון.