מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד Chunkocino, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 163° ומניחים גיליון עוגיות בנייר קלף.
שמנת החמאה והסוכר בקערה, וכאשר יש לך תערובת קלה, רכה, מוקצפת, להכות אבקת קקאו 1/3 כוס (סינון אם זה גבשושי), וכאשר זה מעורבב, להכות את הקמח עם סודה לשתיה ואבקת אפייה. או פשוט לשים הכל במעבד ו בליץ, אם אתה מעדיף.
תערובת זו היא מאוד רכה ודביקה ואני מוצא את זה הכי קל ליצור את העוגיות לובש כפפות ויניל חד פעמיות שלי, כך לצבוט את חתיכות על 1 כף בגודל, לגלגל אותם לתוך כדורים, ואז קלות לשטח לתוך דיסקים שומן כפי שאתה למקם אותם, גם להפיץ, על גיליון העוגיות שלך; אתה צריך לקבל על 12 בכל פעם.
אופים כל אצווה במשך 15 דקות; למרות העוגיות לא ירגישו כאילו יש להם מספיק זמן, הם ימשיכו לבשל כפי שהם מגניבים. הם ייראו קצת סדוקים למעלה, וזה מראה נעים, homespun זה אני אוהב.
הסר את גליונות העוגיות על משטח קר ולתת לו לשבת במשך 15 דקות לפני העברת העוגיות מתלה תיל, עם גיליון עיתון מתחתיו (לתפוס את הטיפות תוך כדי ציפוי אותם).