מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 המנה העיקרית? לבשל את הספר: עוף לבנים עם ירקות חרדל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1840 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 139 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עוף, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ירקות ורודים, מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים, ו מבשלים את הספר: לפת ירקות עם בייקון לוח מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות של שמן זית ושמן קנולה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום גבוה. לתבל את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את חצאי העוף למחבת, העור בצד למטה.
מניחים עוד מחבת 10 אינץ', בצד ימין למעלה, על גבי העוף ומניחים בעדינות לבנים כבדות או פחיות מרק במחבת העליונה כדי לשקול אותו. המשקל צריך להיות לפחות 20 פאונד.
להפחית את החום בינוני גבוה לבשל את העוף עד העור הוא חום זהוב פריך, על 18 דקות.
הסר את המחבת העליונה ומשקולות, להפוך את העוף עם מלקחיים, ושופכים את כל שומן עודף מן המחבת.
מוסיפים את ציר העוף ומיץ לימון ומבשלים את העוף עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך רושם 160 ° F, כ-3 דקות.
בעוד העוף מסיים לבשל, להכין את הירוקים חרדל. בקערה גדולה, לשלב את הנותרים 2 כפות שמן זית וחומץ שרי.
מוסיפים את הירוקים וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עוף וירקות חרדל עם מיצי פאן.