קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מבשלים את הספר: ענבים, שקדים וסלט רדיקיו עם זיתים שחורים

מבשלים את הספר: ענבים, שקדים וסלט רדיקיו עם זיתים שחורים
אם יש לך זיתים, שמן זית, שקדים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio.

הוראות

1
מניחים את הרדיקיו וחווים בקערה גדולה ומוסיפים את הזיתים השחורים, הענבים והשקדים. לבשו את הסלט עם חומץ בלסמי ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
אנדיבאנדיב
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)