מבשלים את הספר: ענק פריך וקרם שעועית לבנה עם ירקות
לבשל את הספר: ענק פריך וקרם שעועית לבנה עם ירקות נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שעועית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 78 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ענק פריך & שמנת שעועית לבנה עם ירקות, מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו מבשלים את הספר: טונן ענק או טרטר סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית, ואז מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה במחבת הרחבה ביותר שיש לך.
מוסיפים שעועית למחבת החמה בשכבה אחת. אם אין לך מחבת גדולה מספיק, פשוט לעשות צעד sauté בשתי קבוצות או לשמור את שעועית נוספת לשימוש אחר. מערבבים כדי מעיל את השעועית עם חמאה, ואז לתת להם לשבת מספיק זמן כדי חום בצד אחד, על 3 או 4 דקות, לפני הפעלת חום בצד השני, גם על 3 או 4 דקות. השעועית צריכה להיות זהובה וקצת פריך מבחוץ ורך וקרם מבפנים.
מלח לפי הטעם, להוסיף את הבצל ושום, ומבשלים 1 או 2 דקות, עד הבצל מתרכך. מערבבים את chard, ומבשלים עד רק מתחיל לנבול.
הסר מהחום, ועונה לפי הטעם עם מנה נדיבה של מלח ופלפל.
טפטוף עם קצת שמן זית כתית מעולה, ומפזרים פרמזן מגורר טרי.
הערה: עבור טוויסט על ברוסקטה, מגישים את השעועית על פרוסות בגריל של לחם כפרי שפשף עם שן שום ושמן זית כתית מעולה. עבור אפשרות מזג אוויר קר, להשמיט את הבצל ושום ובמקום לערבב בצלים מקורמלים עמוק כאשר אתה מוסיף את chard.