מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו לחם ג'בטה, גבינת עיזים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות 9-by 9 - inch או 11-by 7-inch תבנית אפייה. תניח בצד.
לטאטא יחד את החלב, ביצים, רוזמרין, ומלח ופלפל לטעום בקערה בינונית.
מניחים את קוביות הלחם בקערה בינונית אחרת,
מפזרים את הגבינה ואת טפטוף עם תערובת החלב, הקפד מעיל כל קוביות הלחם היטב. אפשר לקוביות הלחם להשרות במשך 5 עד 10 דקות, עד שהלחם לח.
יוצקים את תערובת הלחם לתוך המנה המוכנה ואופים בתנור במשך 20 עד 35 דקות, עד העליון הוא חום זהוב ונותן התנגדות למגע, או קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות לפני ההגשה.