מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל
לבשל את הספר: פודינג Semolina שוקולד עם מחית פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 261 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אבקת קקאו, יוגורט חלב מלא, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ'.
שים את החמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים אבקת קקאו ושוקולד חצי מתוק או מריר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
לנצח את היוגורט וסוכר יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה והשוקולד, את הסולת, את הסודה לאפייה ואת הוניל; מכים עד שמתמזגים היטב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד הפודינג הוא השחמה קלות, כ -30 דקות.
בינתיים, מחית את פטל בבלנדר או מעבד מזון. תלוי כמה הם טעימים, ייתכן שתרצה להוסיף כף סוכר או לסחוט מיץ לימון לתערובת, אבל לטעום קודם כדי לראות אם יש צורך. לאחר מכן מסננים את מחית, ערבוב ולחץ על התערובת דרך מסננת עם מרית גומי להשאיר כל זרעים מאחור; הקפד לקבל את כל מחית מהחלק התחתון של המסננת.
כאשר הפודינג נעשה, לתת לו לנוח כמה דקות, ואז לחתוך אותו ריבועים או מלבנים לשרת חם, על חלק מחית, עם כמה פירות יער שלם על גבי.