קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה

מבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה
ממבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 229 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, מלח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פופאוברס מיטת גבינה, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת עשיבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברישים את הכוסות של מאפין 12 כוסות סטנדרטי עם חלק מהחמאה המומסת. מחלקים את הפרמזן באופן שווה בין הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
מערבבים את הביצים, מלח, פלפל, חלב, שמנת, ואת שאר החמאה בבלנדר ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיף את הקמח ואת התערובת במשך 15 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מלא כל כוס מאפין באמצע הדרך עם הבלילה. מחלקים את הצ ' דר בין הכוסות, ולאחר מכן למעלה עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
7
אופים את popovers במשך 15 דקות. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הפח מאפין מהתנור לנתק את popovers על מתלה תיל. לנקב את הצד של כל popover עם סכין חדה קטנה כדי לאפשר קיטור לברוח. (זה יעזור למנוע מהם דפלציה.)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים באופן מיידי.