מבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה
ממבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 229 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, מלח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פופאוברס מיטת גבינה, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת עשיבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים את הכוסות של מאפין 12 כוסות סטנדרטי עם חלק מהחמאה המומסת. מחלקים את הפרמזן באופן שווה בין הכוסות.
מערבבים את הביצים, מלח, פלפל, חלב, שמנת, ואת שאר החמאה בבלנדר ומערבבים עד לשלב טוב.
מוסיף את הקמח ואת התערובת במשך 15 שניות, עד חלקה.
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את עשבי תיבול טריים.
מלא כל כוס מאפין באמצע הדרך עם הבלילה. מחלקים את הצ ' דר בין הכוסות, ולאחר מכן למעלה עם הבלילה הנותרת.
אופים את popovers במשך 15 דקות. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 10 דקות.
הסר את הפח מאפין מהתנור לנתק את popovers על מתלה תיל. לנקב את הצד של כל popover עם סכין חדה קטנה כדי לאפשר קיטור לברוח. (זה יעזור למנוע מהם דפלציה.)