קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית

מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית
לבשל את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חלב חם בערך, שמריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כבש מזרח תיכוני, שיפודי כבש מזרח תיכוניים, ו כבש צלוי מזרח תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל את המילוי, להמיס את הבצל הקצוץ בשמן זית. מוסיפים את הבשר ולתת לו חום בעדינות; לשים את שיני שום קלופים כתוש, מלח, כפית רמה כל אחד קינמון וכמון הקרקע, חצי כפית של שיני הקרקע, ואותו פלפל שחור טחון טרי וסומק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
כמון טחוןכמון טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סומאקסומאק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת ומבשלים בעדינות עד המיץ התאדה ואת התערובת כולה עבה למדי. תטעם את זה לתיבול. זה צריך להיות מתובל היטב, אז זה אולי צריך יותר פלפל ואולי כמון נוסף. כפית או שתיים של סוכר עשוי להיות צורך, וקצת מנטה מיובשת ניתן להוסיף גם.
מרכיבים שתצטרך
מנטה מיובשתמנטה מיובשת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לאחר מעורבב מרכיבי הבצק יחד והשאיר אותו לעלות עד קל מאוד ונפוח, שמן מגש גדול 12 אינץ ' ולהפיץ את הבצק על זה, לוקח את זה ממש עד הקצוות. עזוב את זה, מכוסה, במשך 15 דקות, עד שהוא חזר לחיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מורחים את המילוי החם על זה. לא צריך להיות שכבה עבה מדי. שוב, להשאיר את הפיצה מוכנה במשך 10 עד 15 דקות לפני לשים אותו לתנור ב 232° במשך 15 דקות. בכל מקרה זה רעיון טוב כדי לכסות את הפיצה עם פיסת נייר קלף משומן במחצית, כמו המילוי לא צריך להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן