מבשלים את הספר: פשטידת רועים
המתכון לבשל את הספר: פשטידת רועים מוכנה בעוד כ-45 דקות והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. אם יש לך תפוחי אדמה, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פשטידת רועים, עוגת קוקוס ללא בישול, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים מחבת כיכר 9 על 5 על 3 אינץ'.
במחבת רוטב 1 1/2 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים, מערבבים, עד מתרכך, כ 2 דקות.
מוסיפים את הקמח עד שנספג.
מוסיפים את המרק, קורנית, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד התערובת מגיעה לרתיחה. מערבבים את העדשים וירקות מעורבים. כף לתוך המחבת.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב גדול. צינור תפוחי האדמה סביב קצה המחבת, ואז למלא, משאיר חור באמצע לפרוק.
אופים 40 דקות או עד תפוחי האדמה משחימים על גבי.
וריאציה: השתמש בכל ירקות מבושלים שאתה אוהב, כגון קישואים, פטריות, או סלרי.