מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי
לבשל את הספר: שוקו חם אפוי יכול להיות רק את המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: עוגת גבינה לארוחת בוקר אפויה, ו מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח.
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים כוסות קפה או ספלים או ראמקינים 8-אונקיה במחבת אפייה או צלייה.
מניחים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות, ומקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד ואז להגדיר על המים רותחים ומערבבים עד חם למגע.
מניחים את הקערה על מערבל הדוכן, באמצעות מצורף whisk, b לאכול במשך 3 עד 5 דקות עד אור ורך.
הסר מן המיקסר, ולקפל את הביצים לתוך תערובת השוקולד עד שהוא קל וחלק.
להוסיף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות. השוקולדים החמים האפויים ייעשו כאשר צמרות לאבד את הגימור המבריק שלהם. שיפוד עץ מוכנס בחלק העליון ייצא נקי, אבל הבלילה לכיוון החלק התחתון של הכוס עדיין יהיה לח מאוד.
בזהירות להסיר את הכוסות מהמחבת. את העוגות ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר, או מכוסה ומקורר עד 1 יום. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר ולמקם בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 5 דקות, או עד חם.