קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי
לבשל את הספר: שוקו חם אפוי יכול להיות רק את המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: עוגת גבינה לארוחת בוקר אפויה, ו מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח.

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים כוסות קפה או ספלים או ראמקינים 8-אונקיה במחבת אפייה או צלייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות, ומקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד ואז להגדיר על המים רותחים ומערבבים עד חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את הקערה על מערבל הדוכן, באמצעות מצורף whisk, b לאכול במשך 3 עד 5 דקות עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הסר מן המיקסר, ולקפל את הביצים לתוך תערובת השוקולד עד שהוא קל וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כפית הבלילה לתוך הכוסות.
8
להוסיף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות. השוקולדים החמים האפויים ייעשו כאשר צמרות לאבד את הגימור המבריק שלהם. שיפוד עץ מוכנס בחלק העליון ייצא נקי, אבל הבלילה לכיוון החלק התחתון של הכוס עדיין יהיה לח מאוד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
בזהירות להסיר את הכוסות מהמחבת. את העוגות ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר, או מכוסה ומקורר עד 1 יום. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר ולמקם בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 5 דקות, או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי