מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים
מדליית זהב ® ביסקוויטים קלאסיים הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 165 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו התקצרות, סוכר, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, מטבל ירקות במדליית זהב, ו מדליית זהב ® עוגת תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232°. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח עד מעורב.
חותכים את קיצור באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב עד שהתערובת יוצרת בצק רך ועוזבת את צד הקערה (הבצק יהיה רך ודביק).
מפזרים מעט קמח על קרש חיתוך או משטח עבודה.
מניחים את הבצק על משטח מקומח; בעדינות לגלגל את הקמח למעיל. כדי ללוש בצק, לקפל בצק כלפיך. עם העקבים של הידיים שלך, בעדינות לדחוף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור 10 פעמים. הבצק ירגיש קפיצי וחלק.
על פני השטח המשוריין, לשטח את הבצק באופן שווה, באמצעות ידיים או מערוך, עד הבצק הוא 1/2 אינץ ' עבה.
לפני חיתוך כל ביסקוויט, לטבול 2 1/2 אינץ ' חותך עגול לתוך קמח כדי לייפות אותו קלות כך שהוא יחתוך בצורה נקייה דרך הבצק מבלי להידבק. כדי לחתוך, לדחוף את החותך ישר דרך הבצק ללא פיתול או סיבוב.
חותכים את הביסקוויטים קרוב ככל האפשר. על גיליון עוגיות ungreased, מניחים ביסקוויטים על 1 אינץ ' בנפרד לביסקוויטים עם צדדים מחוספסים, או מקום עם צדדים נוגעים לביסקוויטים עם צדדים רכים.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.