מדלן דבש ווניל
מדלן דבש ווניל הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ביצה, סוכר גלגלית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 1%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Vanillan And Almond Madeleines, עוגיות וניל מדלן, ו מדלן וניל לימון.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חמאה עובש מדלן 12 חור (להשתמש כמות זעירה של חמאה מומסת) ואבק בקלילות עם קמח. אתה יכול להשתמש tins טארטלט אם אין לך עובש מדלן.
מערבבים את הקמח והסוכר בקערה.
שים את החמאה, חלמון ביצה, דבש ווניל לתוך קערה נפרדת לטאטא עם מזלג לערבב.
להקציף את שני חלבונים ביצה עד נוקשה. מקפלים את תערובת החמאה לתוך החומרים היבשים עד מעורב באופן שווה, ואז לקפל את החלבונים ביצה בשתי קבוצות באמצעות מקצף.
מחלקים בין תבניות מוכנות ואופים במשך 10-12 דקות עד חום זהוב המשרד למגע. השאירו להתקרר בעובש במשך כמה דקות, ואז להתברר להתקרר על מתלה חוט. אבק עם סוכר הדובדבן לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירה הראשונה שלי למדלן. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "