קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

מדף חזיר בגריל עם כרוב

מדף חזיר בגריל עם כרוב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מדף חזיר בגריל עם כרוב. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.39 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-60 גרם חלבון, 79 גרם שומן ובסך הכל 1037 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עלי דפנה, מלח כשר, חרדל מלא ושמיר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מדף חזיר בגריל, מדף חזיר בגריל, ומתלה חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו חומץ שרי.

הוראות

1
התחילו יום קדימה: מתבלים את בשר החזיר בשפע במלח, מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הכינו את הירקות הכבושים גם יום קדימה: הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הגזר ושורש הסלרי ומבשלים עד שהם נבולים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים ומעבירים מתחת למים קרים. מביאים לרתיחה בסיר את החומץ, השום, הג'לפנו, עלה הדפנה, השמיר, הסוכר, 1 כף מלח ו-3/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מסירים מהאש ומוסיפים את הגזר ושורש הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מניחים להתקרר, לאחר מכן מעבירים את הירקות והנוזל לכלי ומעבירים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הבצל ו-1/2 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הכרוב והסיידר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרוב רך ופריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
4
מסננים את הגזר הכבוש ושורש הסלרי; השליכו את השום, הג'לפנו, עלה הדפנה והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מוסיפים את הירקות הכבושים לכרוב ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את החרדל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לתת להתקרר.
8
מוציאים את החזיר מהמקרר ומניחים לעמוד 30 דקות. מחממים גריל לגבוה ומניחים לרשת להתחמם (על גריל פחמים מפזרים את הגחלים על מחצית הגריל; בגריל גז מחממים את המבערים מצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מברישים את החזיר ב-2 כפות שמן הזית הנותרות. צולים ישירות על האש, הופכים לצריבה מכל הצדדים, כ-15 דקות. עברו לצד הקריר של הגריל, מכסים ומבשלים עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
תן לבשר לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים לקוביות ומגישים עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
צילום מאת Yunhee Kim