מדף ספייס מצופה כבש
מדף ספייס מצופה של כבש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 924 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עצמות צוואר טלה בשרניות, זרעי כוסברה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מתלה כבש מצופה, מתלה אגוזי לוז מצופה כבש, ו צלעות כבש מצופות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל התבלינים לאבקה במטחנה או טחנה.
להעביר ספייס לשפשף לקערה קטנה.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עצמות; saut & é עד חום, על 10 דקות.
מוסיפים סלרי, בצל, שום, זנגביל ועלי דפנה. להפחית את החום בינוני; סאוט & é עד סלרי הוא מכרז, על 5 דקות.
מערבבים עגבניות 2 כפות ספייס לשפשף; מערבבים 2 דקות.
מוסיפים מרק, יין ונענע. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 1§ שעות. מסננים לתוך סיר בינוני, הקשה קשה על מוצקים מסננת. כף שומן מעל מרק; שומן מילואים לשימוש עם כבש. מרתיחים מרק עד מופחת 1 כוסות§, על 25 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; להפריש.
מברשת כל מתלה כבש עם כמה שומן כבש שמור.
מפזרים כל מדף עם מלח ופלפל; לשפשף כל אחד עם 1 כף לשפשף תבלינים.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות. (רוטב כבש ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת. הביאו טלה לטמפרטורת החדר לפני שתמשיכו.) מחממים תנור ל 204°
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. צרוב 1 מתלה כבש מכל הצדדים עד חום, על 8 דקות. חזור לתבנית אפייה. חזור עם מתלי כבש שנותרו. כבש צלוי עד מדחום מוכנס למרכז רושם 52° לנדיר, על 25 דקות.
חותכים כבש בין עצמות לצלעות. מחלקים כבש בין 6 צלחות. רוטב כפית על כבש.