קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר

מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר
מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, בשר טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה מצוין. נסו מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר, מרק דגים מדרום לגבול., ו דרומית למרק הגבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכן פירה בעקבות הוראות החבילה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים מבשר דרך פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים היטב אבל בקלילות.
5
תערובת צורה לתוך כיכר 10x4 אינץ'.
6
מניחים על מתלה מצופה ספריי בישול על מחבת ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
אופים 1 שעה ו 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 5 דקות ואז כפור עם פירה. למעלה עם סלסה ואבוקדו פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
Dientes De AjoDientes De Ajo