מה שעשיתי בחופשת הקיץ שלי (בתוספת סלמי, פרושוטו & פרובולון פניני )
מה שעשיתי בחופשת הקיץ שלי (בתוספת סלמי, Prosciutto & Provolone פניני ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 231 גרם של שומן, וסך הכל 3530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם צלפים, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 23 דקות. נסו Prosciutto Provolone Panini, Presto Pesto Panini (עם Prosciutto, Provolone & Peppers ) , ו ארטישוק, גבינת פרובולונה וסנדוויצ'ים סלמי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גליל ciabatta בחצי אורך כדי ליצור עליון ותחתון.
מורחים 1 עד 2 כפות של סלסה בסגנון איטלקי בתוך המחצית התחתונה.
מוסיפים פרוסה של גבינה, שתי פרוסות של סלאמי, פרוסה של פרושוטו ופרוסה שנייה של גבינה. למעלה עם עוד 1 עד 2 כפות של סלסה. סגור את הכריך עם חצי ג ' בטה העליון.גריל במשך 3 עד 4 דקות עד הגבינה נמסה הלחם קלוי.
חותכים לשניים ומגישים מיד.