אם יש לך כשעה ו-45 דקות לבלות במטבח, מהומה רבה סביב סטייק בקר פטריות עלום באייל עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 624 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. נסו מולים באייר אייל , סטייק טנדר בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , וסטייקים פפריקה וכוסברה משופשפים עם סלסת תפוזים-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת קונפי הפטריות, ממיסים חמאה ב-1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומטגנים עד שהם מתחילים להיות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
3
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם מוותרים על המיצים. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מתקרמלת, ואז מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוציאים לקערה. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
ציוד שתשתמש בו
ליקר דובדבנים, לא חובה
4
באותה מחבת מחממים את כף השמן השנייה על אש בינונית-גבוהה וצורבים את הסטייקים כ-2 דקות מכל צד. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האייל. שומרים על רתיחה של הבירה, ממש מתחת לרתיחה ומבשלים ללא מכסה עד שהמזלג מתרכך, כ-45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אייל
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
מוציאים את הסטייק לקרש גילוף למנוחה. מגבירים את החום מתחת למחבת כדי לאפשר לאייל להצטמצם בשני שליש. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'