קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מהומה רבה על סטייק בשר פטריות עלום באייל

מהומה רבה על סטייק בשר פטריות עלום באייל
אם יש לך כשעה ו-45 דקות לבלות במטבח, מהומה רבה סביב סטייק בקר פטריות עלום באייל עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 624 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. נסו מולים באייר אייל , סטייק טנדר בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , וסטייקים פפריקה וכוסברה משופשפים עם סלסת תפוזים-כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת קונפי הפטריות, ממיסים חמאה ב-1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
קישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטוריםקישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטורים
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומטגנים עד שהם מתחילים להיות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
3
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם מוותרים על המיצים. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מתקרמלת, ואז מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוציאים לקערה. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
ציוד שתשתמש בו
ליקר דובדבנים, לא חובהליקר דובדבנים, לא חובה
4
באותה מחבת מחממים את כף השמן השנייה על אש בינונית-גבוהה וצורבים את הסטייקים כ-2 דקות מכל צד. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האייל. שומרים על רתיחה של הבירה, ממש מתחת לרתיחה ומבשלים ללא מכסה עד שהמזלג מתרכך, כ-45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
איילאייל
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
מוציאים את הסטייק לקרש גילוף למנוחה. מגבירים את החום מתחת למחבת כדי לאפשר לאייל להצטמצם בשני שליש. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
קישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטוריםקישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטורים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
6
פורסים את הסטייק לפרוסות דקות ומסדרים על מגש. כף קונפי בצל פטריות מעל וכפית רוטב מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן