מהומה רבה על סטייק בשר פטריות עלום באייל
אם יש לך כשעה ו-45 דקות לבלות במטבח, מהומה רבה סביב סטייק בקר פטריות עלום באייל עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 624 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. נסו מולים באייר אייל , סטייק טנדר בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , וסטייקים פפריקה וכוסברה משופשפים עם סלסת תפוזים-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת קונפי הפטריות, ממיסים חמאה ב-1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד שהם מתחילים להיות שקופים.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם מוותרים על המיצים. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מתקרמלת, ואז מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוציאים לקערה. מכסים ומניחים בצד.
באותה מחבת מחממים את כף השמן השנייה על אש בינונית-גבוהה וצורבים את הסטייקים כ-2 דקות מכל צד. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האייל. שומרים על רתיחה של הבירה, ממש מתחת לרתיחה ומבשלים ללא מכסה עד שהמזלג מתרכך, כ-45 דקות עד שעה.
מוציאים את הסטייק לקרש גילוף למנוחה. מגבירים את החום מתחת למחבת כדי לאפשר לאייל להצטמצם בשני שליש. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאה ממש לפני ההגשה.
פורסים את הסטייק לפרוסות דקות ומסדרים על מגש. כף קונפי בצל פטריות מעל וכפית רוטב מסביב.