מהפך מניקוטי קרפים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את ה-Manycover Manicotti Crepes. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.88 $ למנה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, שיני שום, לחם וקישורי נקניק הודו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צדפי ים ענקיים או מניקוטי ממולאים , מניקוטי גבינה אפויה וקרפים אייריש קרים של ביילי עם קרם .
הוראות
לרוטב, מניחים עגבניות בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לסיר גדול; מוסיפים את המים, רוטב העגבניות, הסוכר, האורגנו ומלח הסלרי. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים בעדינות, ללא כיסוי, במשך שעתיים או עד שהצטמצם ל-4-1/2 כוסות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לקרפים, טורפים בקערה גדולה את הביצים, תחליף הביצים, החלב והשמן.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
למילוי, בקערה גדולה, משרים לחם בחלב למשך 5 דקות. מערבבים את תחליף הביצים, פלפל ירוק, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. מפוררים בשר בקר ונקניק מעל התערובת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה מוצרלה. מכסים ומקררים עד להרכבה.
מעיל 8 אינץ'. מחבת טפלון עם ספריי בישול; חוֹם. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים 3 כפות למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי תחתית אחידה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, מצפים מחבת בתרסיס בישול לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
מורחים כ-1/4 כוס מילוי במרכז כל קרפ; מגלגלים ומניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה ו-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. כף רוטב מעל; מפזרים גבינת פרמזן.
מכסים ואופים בחום 350 במשך 35-45 דקות או עד שמדחום מצביע על 160