אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את ה-Manycover Manicotti Crepes. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.88 $ למנה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, שיני שום, לחם וקישורי נקניק הודו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צדפי ים ענקיים או מניקוטי ממולאים , מניקוטי גבינה אפויה וקרפים אייריש קרים של ביילי עם קרם .
הוראות
1
לרוטב, מניחים עגבניות בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות אגוזי קשיו מומלחים קלות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לסיר גדול; מוסיפים את המים, רוטב העגבניות, הסוכר, האורגנו ומלח הסלרי. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים בעדינות, ללא כיסוי, במשך שעתיים או עד שהצטמצם ל-4-1/2 כוסות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מיקרו מנטה
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
(מצנצנת, או אם מיובש ספוג במים חמים)
3
בינתיים, לקרפים, טורפים בקערה גדולה את הביצים, תחליף הביצים, החלב והשמן.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
קרפים
קישוטי ממתקים
קמח ארפס (כגון PAN®)
מיקרו מנטה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
4
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
קישוטי ממתקים
5
למילוי, בקערה גדולה, משרים לחם בחלב למשך 5 דקות. מערבבים את תחליף הביצים, פלפל ירוק, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. מפוררים בשר בקר ונקניק מעל התערובת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה מוצרלה. מכסים ומקררים עד להרכבה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תחליף ביצה
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד
עד 5 עגבניות
בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
4 1/4 עד 1/2 כוסות קמח לכל מטרה (13 1/8 אונקיות)
6 עד 7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
6
מעיל 8 אינץ'. מחבת טפלון עם ספריי בישול; חוֹם. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים 3 כפות למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי תחתית אחידה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייה
7
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, מצפים מחבת בתרסיס בישול לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה
קרפים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייה
כתום M&M קטן לאפייה
8
מורחים כ-1/4 כוס מילוי במרכז כל קרפ; מגלגלים ומניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה ו-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. כף רוטב מעל; מפזרים גבינת פרמזן.