מהפך פרוסטי לימון ריבועים
והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר קונדיטורים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ריבועי תות קפואים, ריבועי חלומות כתומים קפואים, ו מהפך ירקות פיצה ריבועים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים בהדרגה קמח וקורנפלור (התערובת תהיה מתפוררת). מערבבים פקאן. לחץ לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 14-16 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינות שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם תפוחים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים על קרום. לכסות להקפיא במשך שעה 1.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, המלח והמים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את מיץ הלימון, החמאה, קליפת הלימון וצבעי המאכל אם רוצים.
מעבירים לקערה; מקררים במשך שעה 1.
מורחים תערובת לימון על שכבת גבינת שמנת. לכסות להקפיא במשך שעה 1. מקפלים קליפת לימון לציפוי מוקצף; מורחים על שכבת לימון. לכסות ולהקפיא עד 1 חודש.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.