קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

מוגלה קטנה של חג המולד.

מוגלה קטנה של חג המולד.
Puds חג המולד קר קטן לוקח כ 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא קלמנטינה, ג'י קרטונים יוגורט יווני, אם יש לכם חמוציות וצימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קר חג המולד-פודינג מוס, מתובל & עצי חג המולד קר, ו קוקוס חם & puds פטל.

הוראות

1
קו 4 תבניות קטנות בצורת פודינג (קיבולת 200 מ " ל) עם סרט נצמד, מחליק אותו כדי להתאים בנוחות, עוזב בליטה סביב הקצה. דק מגררים את ההתלהבות מן קלמנטיין ולשים אותו בצד אחד. לסחוט 3 כף מיץ ולשים אותו במחבת עם רום וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום בעדינות עד שהסוכר נמס. עצה ב חמוציות וצימוקים, ומבשלים 2 דקות (לא יותר או שזה יהיה עבה מדי) כדי להשרות את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך קערה, מערבבים בקליפה מעורבת וגרידת קלמנטינה, ולהשאיר עד קר (כ 1 שעות, או שאתה יכול לעזוב בן לילה).
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה בינונית, לנצח את היוגורט עם כפית עד חלקה. מקציפים את השמנת כך שהיא קצפת ברכות, ואז מתקפלים ליוגורט. למדוד 4 כפות של הפרי והסירופ שלה, ולהניח בצד במיכל מקפיא נוקשה (להקפיא עד חודש). מערבבים את השאר לתוך תערובת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים או כפית את התערובת לתוך תבניות פודינג. להביא את הבליטה של הסרט נצמדות על puddings, ואז לכסות עם נייר. להקפיא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
עבור כוכבי השוקולד, מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. צייר 4 צורות כוכבים על הנייר עם עיפרון (אין צורך להיות מדויק מדי), ולאחר מכן להפוך את הנייר. ממיסים את השוקולד הלבן, באמצעות כפית, טפטוף 4 צורות כוכב על קווי העיפרון. השאר להקשיח. להקפיא את כוכבי השוקולד במיכל מקפיא נוקשה שכבתי בין greaseproof נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
כאשר מוכן לשימוש, להפשיר את פירות נוספים וסירופ בטמפרטורת החדר ואת puddings במקרר עבור 1 hr. Tip את puddings על צלחות לקלף את הבטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מגישים עם חלק מהרוטב כפיות מעל, עם כוכב שוקולד נשען על כל אחד (הכוכבים ניתן להשתמש ישר מהמקפיא).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.