קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מול מקסיקני טעים

מול מקסיקני טעים
שומה מקסיקנית טעימה יכולה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זה מנות ראשונות יש 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלאי ירקות, שום, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם תירס מקסיקני טעים, נקניקיית חפרפרת מקסיקנית, ו שפשוף שומה מקסיקני.

הוראות

1
מחממים את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את העגבניות ופלפלים חלפיניו על תבנית אפייה, ומטגנים בערך 5 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד שהם מתחילים לחרוך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הסר מהחום.
4
מעבירים את הפלפלים לקערה, ומכסים בחוזקה בניילון נצמד עד מקורר, כ -15 דקות. להחליק את עורות את הפלפלים, פלפלים חתוכים פתוחים, ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את העגבניות, הפלפלים, אגוזי מלך, שומשום, צימוקים, שוקולד ושום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שוקולדשוקולד
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
6
מחממים מחבת מרוססת עם ספריי בישול על חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים את התערובת המעורבת במחבת עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
החזר את התערובת לבלנדר. להתמזג מספיק של מלאי הירקות לעשות רוטב עבה מעט. מגניב, ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.