מולים ביין לבן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מולים עם יין לבן, מולים ביין לבן, ו מולים ביין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי לנקות את המולים, לשים אותם בקערה גדולה עם 2 ליטרים של מים והקמח ולספוג במשך 30 דקות, או עד המולים להקיא כל חול.
מסננים את המולים, ולאחר מכן להסיר את "הזקן" מכל אחד עם האצבעות. אם הם מלוכלכים, לשפשף את המולים עם מברשת מתחת למים זורמים. זרוק כל מולים שהקונכיות שלהם לא סגורות היטב.
בסיר גדול שאינו אלומיניום, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים במשך 5 דקות; ואז מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3 דקות נוספות,או עד שאלוט הם שקופים.
מוסיפים את העגבניות, הזעפרן, הפטרוזיליה, הקורנית, היין, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את המולים, מערבבים היטב, ואז מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית במשך 8 עד 10 דקות, עד שכל המולים נפתחים (להשליך כל זה לא לפתוח). עם המכסה על, לנער את הסיר פעם או פעמיים כדי להיות בטוח המולים לא לשרוף על הקרקעית.
יוצקים את המולים והרוטב לתוך קערה גדולה ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.