קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

מולים ביין לבן

מולים ביין לבן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מולים עם יין לבן, מולים ביין לבן, ו מולים ביין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי לנקות את המולים, לשים אותם בקערה גדולה עם 2 ליטרים של מים והקמח ולספוג במשך 30 דקות, או עד המולים להקיא כל חול.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים את המולים, ולאחר מכן להסיר את "הזקן" מכל אחד עם האצבעות. אם הם מלוכלכים, לשפשף את המולים עם מברשת מתחת למים זורמים. זרוק כל מולים שהקונכיות שלהם לא סגורות היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
4
בסיר גדול שאינו אלומיניום, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים במשך 5 דקות; ואז מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3 דקות נוספות,או עד שאלוט הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
6
מוסיפים את העגבניות, הזעפרן, הפטרוזיליה, הקורנית, היין, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
זעפרןזעפרן
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ייןיין
7
מוסיפים את המולים, מערבבים היטב, ואז מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית במשך 8 עד 10 דקות, עד שכל המולים נפתחים (להשליך כל זה לא לפתוח). עם המכסה על, לנער את הסיר פעם או פעמיים כדי להיות בטוח המולים לא לשרוף על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
יוצקים את המולים והרוטב לתוך קערה גדולה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.