מולים במרק פיקנטי
אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: מולים במרק נסטורציום, מולים במרק שומר, ו מולים במרק זעפרן.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
הוסף מיץ ירקות הבא 6 מרכיבים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות. מערבבים בכוסברה.
מוסיפים מולים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד פגזים פתוחים.
להשליך עלי מפרץ וכל פגזים שלא נפתחו. מחלקים מולים באופן שווה בין 4 קערות. מרק מצקת על מולים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.