מולים מאודים עם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת נירוסטה גדולה להגדיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, 5 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבות נייר. שים בייקון בצד.
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ואת השום רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית למחבת ומערבבים את הבירה, מקפידים לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כאשר הבירה מתחילה לבעבע, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המולים ניקו למחבת בשכבה אחת.
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
לאחר 5 דקות, לבדוק את המולים. באמצעות זוג מלקחיים, להסיר כל מולים שנפתחו ולהעביר לקערה גדולה. מכסים את המחבת שוב ומבשלים עוד 5 דקות, העברת כל מולים פתוחים לקערה הגדולה.
כאשר כל המולים נפתחים ומועברים לקערה, מקציפים את חרדל דיז ' ון לרוטב במחבת. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. זכור כי הבייקון, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי המולים, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף ייתכן שיהיה צורך.
יוצקים את הרוטב המוגמר על המולים, ואז מפזרים על בייקון שמורות, כמו גם פטרוזיליה קצוצה.
מגישים את המולים עם לחם פריך ובירה קרה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.