קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

מולים מאודים עם בייקון

מולים מאודים עם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת נירוסטה גדולה להגדיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, 5 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבות נייר. שים בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ואת השום רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הקורנית למחבת ומערבבים את הבירה, מקפידים לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כאשר הבירה מתחילה לבעבע, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המולים ניקו למחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לאחר 5 דקות, לבדוק את המולים. באמצעות זוג מלקחיים, להסיר כל מולים שנפתחו ולהעביר לקערה גדולה. מכסים את המחבת שוב ומבשלים עוד 5 דקות, העברת כל מולים פתוחים לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר כל המולים נפתחים ומועברים לקערה, מקציפים את חרדל דיז ' ון לרוטב במחבת. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. זכור כי הבייקון, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי המולים, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את הרוטב המוגמר על המולים, ואז מפזרים על בייקון שמורות, כמו גם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מגישים את המולים עם לחם פריך ובירה קרה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.