קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

מולים מאודים עם בייקון

מולים מאודים עם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת נירוסטה גדולה להגדיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, 5 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבות נייר. שים בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ואת השום רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הקורנית למחבת ומערבבים את הבירה, מקפידים לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כאשר הבירה מתחילה לבעבע, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המולים ניקו למחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לאחר 5 דקות, לבדוק את המולים. באמצעות זוג מלקחיים, להסיר כל מולים שנפתחו ולהעביר לקערה גדולה. מכסים את המחבת שוב ומבשלים עוד 5 דקות, העברת כל מולים פתוחים לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר כל המולים נפתחים ומועברים לקערה, מקציפים את חרדל דיז ' ון לרוטב במחבת. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. זכור כי הבייקון, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי המולים, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את הרוטב המוגמר על המולים, ואז מפזרים על בייקון שמורות, כמו גם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מגישים את המולים עם לחם פריך ובירה קרה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.