זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת נירוסטה גדולה להגדיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, 5 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבות נייר. שים בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ואת השום רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הקורנית למחבת ומערבבים את הבירה, מקפידים לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כאשר הבירה מתחילה לבעבע, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המולים ניקו למחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לאחר 5 דקות, לבדוק את המולים. באמצעות זוג מלקחיים, להסיר כל מולים שנפתחו ולהעביר לקערה גדולה. מכסים את המחבת שוב ומבשלים עוד 5 דקות, העברת כל מולים פתוחים לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר כל המולים נפתחים ומועברים לקערה, מקציפים את חרדל דיז ' ון לרוטב במחבת. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. זכור כי הבייקון, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי המולים, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצם
ספגטי מיובש בקופסה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את הרוטב המוגמר על המולים, ואז מפזרים על בייקון שמורות, כמו גם פטרוזיליה קצוצה.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.