מולים מאודים עם כרישה, טימין ובייקון
מולים מאודים עם כרישה, טימין & בייקון יכול להיות רק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 19 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 35 דקות. אם יש לכם זרעי טימין, כרישה, בייקון פסים rashers, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מולים מאודים עם כרישה, עגבניות ושום, מולים מורסטון עם כרישה, בייקון מעושן וcyder Aspall, ו מולים מאודים עם בייקון.
הוראות
מחממים חצי מהחמאה במחבת, ואז רוחשים את הבייקון למשך 3-4 דקות עד שמתחילים להשחים.
הוסף את הכרישה ואת הקורנית, ואז להזיע הכל יחד במשך 4-5 דקות עד רך. הפעל את החום גבוה, להוסיף את המולים סיידר או יין, ואז לכסות ולבשל במשך 4-5 דקות, רועד את המחבת מדי פעם, עד המולים נפתחו. תיפטר מכל מה שלא נפתח. לגרוף את המולים ואת החלקים האחרים לתוך צלחת, ואז למקם את המחבת בחזרה על החום. מרתיחים את המיצים במשך 1 דקות עם שאר החמאה, ואז לשפוך על המולים ומגישים עם לחם פריך.