מולים מטוגנים בבלילה אוזו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 486 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית חמניות, לימונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים מטוגנים בבלילת אוזו, מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת, ו שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המולים בסיר גדול מעל חום גבוה ומוסיפים את היין, אם משתמשים. לכסות ולתת את המולים קיטור במשך כ 5 דקות, רועד את הסיר ערבוב מדי פעם, עד הפגזים לפתוח. לזרוק את אלה שנשארים סגורים. לקלף את המולים ולהשליך את הפגזים. מכסים ומקררים עד הצורך, עד 3 שעות.
מחממים כ -2 סנטימטרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים את עמילן התירס שנותר 1 כוס, הקמח, ואת אבקת האפייה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיף את אוזו ומים מוגזים, לטאטא לשלב. זה צריך להיות נוזלי. אם עבה מדי, להוסיף קצת יותר סודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
אוזו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כאשר השמן חם מאוד (כ 177°), לטבול כמה מולים בכל פעם בבלילה, להסיר עם מלקחיים, ומטגנים, הופכים אותם כפי שהם הופכים זהב עמוק, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
העברה לצלחת מרופדת בשכבה כפולה של מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מגישים עם רבעי לימון ו skordalia.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
1
אוזו, פרנו ורקי הם משקאות אלכוהוליים חזקים. אם לא זמין, תחליף וודקה או גראפה, הוספת קמצוץ של כוכב קרקע או אניס ירוק לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גרפה
Pernod
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
אוזו
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.