מולים מטוגנים המוכים בירה עם שני רטבים
מולים מטוגנים המוכים בירה עם שני רטבים הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל, מיץ ליים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. נסו מולים מטוגנים המוכים בירה עם שני רטבים, דגים מטוגנים מוכים בבירה, ו יוגורט מוכה בירה עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/2 כוס מיונז לתוך כל אחד 2 קערות קטנות וקציף חרדל לתוך קערה 1.
להקציף כוסברה, מיץ ליים, ואבקת קארי לקערה אחרת. רטבי טבילה עונתיים עם מלח ופלפל ולשמור מקורר, מכוסה.
מקציפים בירה לתוך קמח בקערה עד בשילוב היטב.
שמן חום בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 191°.
בעוד שמן הוא חימום, מולים טפיחה יבש בין שכבות של מגבות נייר, לחיצה קלה.
לדלות 10 מולים בבלילה, לתת לטפטף עודף, ומטגנים בשמן, ערבוב, עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
להעביר מולים מטוגנים עם כף מחוררת מגבות נייר לניקוז, ואז מתבלים במלח. מטגנים שאריות מולים בקבוצות באותו אופן, ומחזירים שמן ל-375°f בין קבוצות.
מגישים מולים מיד, עם רטבים טבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.