מולים עגבניות מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מולים עגבניות מתובל. מתכון זה מספק 46 מנות. עם 78 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קרם קוקוס, סוכר גלגלית, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מולים במרק עגבניות חריף, מולים עם רוטב עגבניות חריף, ו מולים ושרימפס במרק עגבניות חריף.
הוראות
כדי להפוך את סמבל הקוקוס, מניחים את הקוקוס, קליפת ליים, מיץ ליים, צ ' ילי, קרם קוקוס ובצל ירוק במעבד מזון ומעבדים עד קצוצים בערך. תניח בצד.
מניחים את החומץ והסוכר בסיר גדול, רדוד על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב, במשך 23 דקות או עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את הצ ' ילי ומגבירים את החום לגבוה. מבשלים 8 דקות או עד מעובה מעט.
מוסיפים את העגבניה ומבשלים במשך 23 דקות נוספות או עד רק רך.
מוסיפים את המולים, מכסים במכסה או בנייר אלומיניום ומבשלים 34 דקות או עד שהשבלולים נפתחים, משליכים כל מולים שלא נפתחו.למעלה עם עלי קוקוס סמבל וכוסברה לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.