קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מולים עם סלק ועגבניות

מולים עם סלק ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מולים עם Chard ועגבניות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 287 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, בצל, מולים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב chard אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פרדס תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מולים עם עגבניות וצ'ילי, מולים עם עגבניות ופטה, ו מולים עם עגבניות ושומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הגבעולים chard, בצל ופלפלים ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
Chard שוויצריChard שוויצרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את העגבניות ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות עד העגבניות מתרככות מספיק כדי להתפרק עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה, העלאת החום להביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות והעגבניות נשברו, כ 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את המולים ואת המזג, מתבלים במלח ופלפל, מכסים, ומאפשרים לבשל עד שרוב המולים פתוחים, כ -3 דקות. תיפטר מכל מה שלא נפתח. מערבבים את מיץ לימון, ואז מצקת לתוך קערות העליון עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
5
מגישים עם לחם פריך לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.