מולים עם סלק ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מולים עם Chard ועגבניות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 287 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, בצל, מולים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב chard אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פרדס תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מולים עם עגבניות וצ'ילי, מולים עם עגבניות ופטה, ו מולים עם עגבניות ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הגבעולים chard, בצל ופלפלים ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות עד העגבניות מתרככות מספיק כדי להתפרק עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה, העלאת החום להביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות והעגבניות נשברו, כ 6 דקות יותר.
מוסיפים את המולים ואת המזג, מתבלים במלח ופלפל, מכסים, ומאפשרים לבשל עד שרוב המולים פתוחים, כ -3 דקות. תיפטר מכל מה שלא נפתח. מערבבים את מיץ לימון, ואז מצקת לתוך קערות העליון עם פטרוזיליה.
מגישים עם לחם פריך לטבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.