מולים עם תפוחי אדמה וזיתים
מולים עם תפוחי אדמה וזיתים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מולים, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו מולים עם תפוחי אדמה קלויים, מולים עם אורז ותפוחי אדמה, ו מולים עם תפוחי אדמה ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ולכסות במים על ידי כ 1/4 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז בלבד, כ -6 דקות; לנקז.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או סיר רחב על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום רך וזהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, פפריקה, allspice, קאיין ו 1 1/2 כפיות מלח; מערבבים עד תפוחי האדמה מצופים בתבלינים ולהתחיל להתרכך, 2-3 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים ואת העגבניות, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מערבבים במולים, זיתים ופטרוזיליה. לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 4 עד 5 דקות. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.)
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.