מולסה-חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בשר חזיר פילה, מולסה, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה קטנה, מערבבים את המולסה, סוכר חום, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את החזיר במחבת צלייה ויוצקים את הדבשה זיגוג על tenderloins, הופך מעיל באופן שווה.
מניחים את החזיר בתנור וצולים, לאחר 10 דקות. צולים עוד 10 דקות או עד שהבשר רושם 71° על מדחום שנקרא מיידית.
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 10 דקות.
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לסיר קטן.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, 3 עד 5 דקות.פרוסה 2 של tenderloins ומגישים עם הרוטב. מקררים את הפינות הנותרות לשימוש נוסף.