מולסה-צלעות חזיר מבריקות
מולסה-צלעות חזיר ברקות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מים, צלעות חזיר במרכז, ציפורן טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, בלקברי, וגלידת פקאן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מולסה Brined צלעות חזיר, דבש-מולסה Brined צלעות חזיר, ו קפה ומולסה-צלעות חזיר מבריקות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מלח, לשלב מים ומלח בקערה גדולה, ערבוב עד מלח מתמוסס.
מוסיפים סוכר, מולסה ווניל, מערבבים עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים בקרח.
מוסיפים צלעות; מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
הסר צלעות ממי מלח; טפיחה יבשה. להשליך מלח.
כדי להכין לשפשף, לשלב מרווה ואת 6 המרכיבים הבאים (מרווה דרך שום); לשפשף על שני הצדדים של צלעות. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מניחים קמח בצלחת רדודה; לדלות צלעות בקמח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צלעות; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הסוף.