מוס יוגורט ג'ינג'ר עם מרנג פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס ג'ינג'ר יוגורט עם מרנג פיסטוק. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שעועית וניל, סוכר, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מוס לימון-ג'ינג'ר ופיסטוק טולי, פרפה אגס חתוך עם מוס יוגורט יווני ועוגיות זנגביל, ו גלידת מרנג פיסטוק.
הוראות
מקם מדף תנור; מחממים עד 250°f. קו מתקפל גיליון עם נייר קלף. Usingan מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה טרטר creamof בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.מקציפים בוניל. בהדרגה להכות בקורנפלור, ולאחר מכן סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להתחמם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בפיסטוקים.
מורחים מרנג על נייר קלף בשכבה 1/3 " (מרנג לא יהיה מלא קלף כריכה).
אופים מרנג עד קריספ, כ 55 דקות.
בואו מגניב, ואז לשבור אתכמהחתיכות קטנות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. חנות אטומה.
מערבבים סוכר, ג ' ינג ' ר, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן.לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, בוחשסוכר until מתמוסס.
הסר סיר מחום ולתת להחדיר במשך 30 דקות.להשליך שעועית. כיסוי וסירופ ג ' ינג ' ר צונן.
בקערה קטנה, להקציף יחד יוגורט, שמנת, וסירופ זנגביל רק כדי להתמזג.
מניחים תערובת קצפת canister.DO קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.לְצַנֵן. לוותר על קערות על פי ההוראות של tomanufacturer. (לחלופין, מרכיבים כפולים שוט creamuntil צונן פסגות נוקשות טופס, ואז שוט סירופ yogurtand. כפית את התערובת לתוך קערות.) Top with crumbled pistachio meringue.