מוס כבד עוף
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 158 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ברנדי, תפוח חמוץ, כבד עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת טחון גדולה על אש נמוכה, ממיסים את החמאה ומבשלים בצל, תפוח ותימין, מכוסה, עד שהתפוחים מתרככים.
הסר את המכסה ולהגדיל את החום בינוני להוסיף את הכבדים ומבשלים עד המשרד עדיין ורוד בפנים.
מוסיפים את הפלפל, המלח והברנדי ואת מחית במעבד מזון, ואז צונן, מכוסה. בינתיים מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות בינוניות. מקפלים לתוך מקורר, תערובת כבד מחית.