קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס מקסיקני "שוקו חם"

מוס מקסיקני
מוס מקסיקני "שוקו חם" עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 481 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'אי לאטה מתובלת, חלמונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 18%. נסו מוס אבוקדו שוקולד מקסיקני, מוס שוקולד מקסיקני עם רום שרוף, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד קצוץ בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים אבקת צ ' אי וחלב בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ ' איצ ' אי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת חלב חם על שוקולד; מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 6 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד חיוור הוכפל. בהדרגה להוסיף סירופ סוכר, להכות 4 דקות או עד מעט מעובה. בהדרגה לקפל לתוך שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים חלבוני ביצה וקצפת לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מגישים בספלים.
9
מעל כל מנה עם מנה של קצפת ממותקת ומקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
מפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.