מוס מקסיקני "שוקו חם"
מוס מקסיקני "שוקו חם" עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 481 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'אי לאטה מתובלת, חלמונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 18%. נסו מוס אבוקדו שוקולד מקסיקני, מוס שוקולד מקסיקני עם רום שרוף, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד קצוץ בקערת זכוכית גדולה.
מערבבים אבקת צ ' אי וחלב בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים תערובת חלב חם על שוקולד; מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. תניח בצד.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 6 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד חיוור הוכפל. בהדרגה להוסיף סירופ סוכר, להכות 4 דקות או עד מעט מעובה. בהדרגה לקפל לתוך שוקולד נמס.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים חלבוני ביצה וקצפת לתערובת שוקולד.
מעל כל מנה עם מנה של קצפת ממותקת ומקל קינמון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.