מוס סלמון מעושן או עלומה עם רוטב שמיר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלמון, מלח, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. נסו מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר, ביצים עלומות וסלמון מעושן עם שמיר Bearnaise, ו סלמון מבושל ורוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
משמנים עובש דגים 6 כוס עם חמאה או מיונז. לרכך את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
ג ' לטין
חמאה
מים
דגים
2
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים היטב, עד הג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
3
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון, מיץ לימון, בצל, רוטב חם, פפריקה, ומלח ומערבבים היטב. מקפלים את הסלמון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מיץ ליים
מיונז
רוטב חריף
פפריקה
צלפים
סלמון
בצל
מלח
4
מוסיפים את הקצפת וקיפול קונטין עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
5
יוצקים את התערובת לתוך התבנית מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
כדי להפוך את רוטב שמיר, לשלב את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמיר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
7
כאשר מוכן לשרת, unmold המוס על צלחת גדולה. קח את פרוסות הלימון וליצור " זנב " על הגב של הדג. הקיפו את המוס בפטרוזיליה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.