קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס סלמון מעושן או מבושל עם רוטב שמיר

מוס סלמון מעושן או מבושל עם רוטב שמיר
מוס סלמון מעושן או עלומה עם רוטב שמיר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלמון, מלח, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. נסו מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר, ביצים עלומות וסלמון מעושן עם שמיר Bearnaise, ו סלמון מבושל ורוטב שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים עובש דגים 6 כוס עם חמאה או מיונז. לרכך את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ג ' לטיןג ' לטין
חמאהחמאה
מיםמים
דגיםדגים
2
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים היטב, עד הג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
3
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון, מיץ לימון, בצל, רוטב חם, פפריקה, ומלח ומערבבים היטב. מקפלים את הסלמון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
רוטב חריףרוטב חריף
פפריקהפפריקה
צלפיםצלפים
סלמוןסלמון
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את הקצפת וקיפול קונטין עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
5
יוצקים את התערובת לתוך התבנית מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
כדי להפוך את רוטב שמיר, לשלב את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
שמירשמיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
כאשר מוכן לשרת, unmold המוס על צלחת גדולה. קח את פרוסות הלימון וליצור " זנב " על הגב של הדג. הקיפו את המוס בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
דגיםדגים
8
מגישים את רוטב שמיר בקערת זכוכית ליד מוס סלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
רוטברוטב
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה או מיונז, עבור השמנת עובשחמאה או מיונז, עבור השמנת עובש2(חוֹרֶף)צלפים סחוטיםצלפים סחוטים1מלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעהמלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי, קצוץ דקשמיר טרי, קצוץ דק1ציפורן קטנהשום, טחוןשום, טחון1מעטפהג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם2טיפותשרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש1פרוסהלימוןלימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל מגורדבצל מגורד1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1חבורהפטרוזיליה, שטף ומיובשפטרוזיליה, שטף ומיובש11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלמון מבושל או מעושן, התפורר לחתיכות קטנותסלמון מבושל או מעושן, התפורר לחתיכות קטנות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטיןמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלימון גומילימון גומי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו