מוס שוקולד אפוי
מוס שוקולד אפוי נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-52 דקות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, קורטוב מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת מוס שוקולד אפויה, עוגת מוס שוקולד אפויה, ו מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים קקאו ואספרסו, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים שוקולדים; מערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה. מערבבים ברנדי וניל.
יוצקים תערובת שוקולד לתוך קערה גדולה.
בואו לעמוד 10 דקות; מערבבים מדי פעם.
מערבבים ביצים, חלבונים ביצה, סוכר, ומלח בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב עם מקצף. מבשלים מעל מים רותחים עד מדחום מגיע 115( כ 2 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת ביצים בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד ריבוני, פסגות רכות טופס (כ 5 דקות).
מערבבים בעדינות שליש מתערובת הביצים לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. בעדינות לקפל ציפוי מוקצף. הבלילה כפית לתוך מחבת 8 אינץ springform מצופה ספריי אפייה, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 27 דקות או עד כמעט להגדיר (המרכז לא יהיה המשרד אבל ייקבע כפי שהוא צמרמורת). מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
או להשתמש קצפת: אם תחליף כמות שווה של קצפת לציפוי מוקצף, תוכל להוסיף 62 קלוריות, 7g שומן, ו 2g ישב שומן לכל מנה. אתה גם צריך לאפות את המוס על 5 דקות יותר.