מוס שוקולד וחלב
המתכון חלב מוס שוקולד מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, אבקת ג'לטין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מוס שוקולד חלב, S ' more חלב מוס שוקולד מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו שוקולד טחינה מוקה מוס w / חלב בועה קוקוס + שעועית אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום וממיסים מעל סיר של מים רותחים.
הסר מהחום והנח בצד.מרככים את יריעות הג 'לטין בקערה של מים קרים או פורחים אבקת ג' לטין בכ -24 גרם של מים קרים.מביאים חלב לרתיחה בסיר כבד. לסחוט מים מתוך יריעות ג 'לטין ולהוסיף חלב, או להוסיף ג' לטין פורח לחלב. מערבבים לשלב באופן מלא ג ' לטין.
יוצקים כשליש מתערובת החלב לתוך השוקולד ולטפטף במהירות לשלב.
יוצקים שליש נוסף של החלב להקציף לשלב.
יוצקים את החלב הנותר להקציף לשלב. התערובת צריכה להיות חלקה מאוד ומבריקה.
מניחים קרם בקערה של מערבל לעמוד ולטאטא עם הקובץ המצורף whisk עד פסגות רכות טופס.כאשר תערובת השוקולד התקררה ל 113-122 מעלות F, לקפל את הקצפת עם מרית גמישה.מחלקים מוס בין כוסות קינוח להירגע במשך 12 שעות. מוס ישמור עד 2 ימים.