מוסקה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף חצילים, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול. פרוסות מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חצילים הוא רך משחימים קלות, מפנה פעם אחת.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר ומבשלים עד להשחמה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
להחזיר בשר למחבת; להוסיף רוטב ספגטי, קינמון ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד תערובת הבשר מעובה, ערבוב מדי פעם.
מעיל 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול; מקום חצי פרוסות חצילים בצלחת; העליון עם חצי תערובת בשר. חזור על שכבות עם פרוסות חצילים שנותרו תערובת בשר.
מערבבים מרק ומים בקערה בינונית, ערבוב עד חלקה; לשפוך על תערובת בשר.
מערבבים פירורי לחם וגבינה בקערה קטנה.
מפזרים תערובת פירור על תערובת מרק.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה תוסס.