קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מוסקה

מוסקה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף חצילים, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
2
מניחים על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול. פרוסות מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חצילים הוא רך משחימים קלות, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו להתקרר מעט.
5
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בשר ומבשלים עד להשחמה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
7
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
8
להחזיר בשר למחבת; להוסיף רוטב ספגטי, קינמון ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד תערובת הבשר מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קינמוןקינמון
פלפלפלפל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעיל 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול; מקום חצי פרוסות חצילים בצלחת; העליון עם חצי תערובת בשר. חזור על שכבות עם פרוסות חצילים שנותרו תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חצילחציל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מערבבים מרק ומים בקערה בינונית, ערבוב עד חלקה; לשפוך על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מערבבים פירורי לחם וגבינה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מפזרים תערובת פירור על תערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
13
אופים, חשוף, ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור