המתכון מוסקה-תבשיל יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 562 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך יין, שיני שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מוסאקה יוונית של קיטנסל, מוסקה יוונית אותנטית, ו מוסקה יוונית קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תפוחי אדמה:.מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומתבלים לפי הטעם.צולים עד רך ומתחילים חום, כ -35 דקות.בשמל Sauce:.In סיר בינוני ממיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות עד שהוא מתחיל מבעבע אבל לא צבע.בהדרגה להקציף בחלב חם.המשך לטאטא במשך כ 6 עד 8 דקות עד שהוא מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
שים את הביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לטאטא את הרוטב בשמל לתוך הביצים.המשיכו לטאטא במשך כמה דקות עד ששאמל התקרר מעט (מספיק כדי שהביצים לא יתקפלו).מכסים את הקערה בניילון נצמד.הקפד למקם לעטוף ישירות על פני הרוטב כך העור אינו נוצר.תניח בצד.לאמב:
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שמן חום בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים כבש וטבול עד מבושל דרך, לשבור את הגב של כף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים בצל ושום ומטוגנים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים יין, פלפל קאיין, אורגנו ומבשלים 2 דקות.מערבבים קינמון, עגבניות, רסק עגבניות ואגוז מוסקט.להפחית חום בינוני.מכסים ומבשלים עד הרוטב הוא עבה מאוד מופחת על 6 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 60-70 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בינתיים, מחממים את הגריל בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מברישים את פרוסות החצילים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.גריל עד מבושל דרך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.הגדר aside.To להרכיב:.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת זכוכית 14x10x2 אינץ ' עם שמן.סדר תפוחי אדמה בתחתית המנה.מסדרים חצי פרוסות חצילים על פני תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים חצי רוטב כבש מעל.מסדרים שכבה נוספת של פרוסות חצילים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובה
12
יוצקים רוטב הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים רוטב בשמל על מוסקה, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
אופים מוסקה חשופה עד מבעבע בקצוות, על 1 שעה או עד ציפוי מוגדר בשקט משחימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
העברת צלחת אפייה למתלה ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.