המתכון מוסקה-תבשיל יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 562 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך יין, שיני שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מוסאקה יוונית של קיטנסל, מוסקה יוונית אותנטית, ו מוסקה יוונית קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תפוחי אדמה:.מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומתבלים לפי הטעם.צולים עד רך ומתחילים חום, כ -35 דקות.בשמל Sauce:.In סיר בינוני ממיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות עד שהוא מתחיל מבעבע אבל לא צבע.בהדרגה להקציף בחלב חם.המשך לטאטא במשך כ 6 עד 8 דקות עד שהוא מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שים את הביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לטאטא את הרוטב בשמל לתוך הביצים.המשיכו לטאטא במשך כמה דקות עד ששאמל התקרר מעט (מספיק כדי שהביצים לא יתקפלו).מכסים את הקערה בניילון נצמד.הקפד למקם לעטוף ישירות על פני הרוטב כך העור אינו נוצר.תניח בצד.לאמב:
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולה
אפונה קלופה, לא חובה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מוסיפים כבש וטבול עד מבושל דרך, לשבור את הגב של כף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים בצל ושום ומטוגנים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים יין, פלפל קאיין, אורגנו ומבשלים 2 דקות.מערבבים קינמון, עגבניות, רסק עגבניות ואגוז מוסקט.להפחית חום בינוני.מכסים ומבשלים עד הרוטב הוא עבה מאוד מופחת על 6 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 60-70 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בינתיים, מחממים את הגריל בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נייר אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מברישים את פרוסות החצילים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.גריל עד מבושל דרך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.הגדר aside.To להרכיב:.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת זכוכית 14x10x2 אינץ ' עם שמן.סדר תפוחי אדמה בתחתית המנה.מסדרים חצי פרוסות חצילים על פני תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן