המתכון מוסקה-תבשיל יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 562 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך יין, שיני שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מוסאקה יוונית של קיטנסל, מוסקה יוונית אותנטית, ו מוסקה יוונית קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תפוחי אדמה:.מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית בקערה גדולה.
שים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומתבלים לפי הטעם.צולים עד רך ומתחילים חום, כ -35 דקות.בשמל Sauce:.In סיר בינוני ממיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות עד שהוא מתחיל מבעבע אבל לא צבע.בהדרגה להקציף בחלב חם.המשך לטאטא במשך כ 6 עד 8 דקות עד שהוא מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לטאטא את הרוטב בשמל לתוך הביצים.המשיכו לטאטא במשך כמה דקות עד ששאמל התקרר מעט (מספיק כדי שהביצים לא יתקפלו).מכסים את הקערה בניילון נצמד.הקפד למקם לעטוף ישירות על פני הרוטב כך העור אינו נוצר.תניח בצד.לאמב:
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
כמו למשל M&M's
אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים כבש וטבול עד מבושל דרך, לשבור את הגב של כף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים בצל ושום ומטוגנים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים יין, פלפל קאיין, אורגנו ומבשלים 2 דקות.מערבבים קינמון, עגבניות, רסק עגבניות ואגוז מוסקט.להפחית חום בינוני.מכסים ומבשלים עד הרוטב הוא עבה מאוד מופחת על 6 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 60-70 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בינתיים, מחממים את הגריל בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
10
מברישים את פרוסות החצילים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.גריל עד מבושל דרך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.הגדר aside.To להרכיב:.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת זכוכית 14x10x2 אינץ ' עם שמן.סדר תפוחי אדמה בתחתית המנה.מסדרים חצי פרוסות חצילים על פני תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אורזו או פסטה בצורת אורז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולד
11
יוצקים חצי רוטב כבש מעל.מסדרים שכבה נוספת של פרוסות חצילים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
עצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובה
12
יוצקים רוטב הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
13
יוצקים רוטב בשמל על מוסקה, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
14
אופים מוסקה חשופה עד מבעבע בקצוות, על 1 שעה או עד ציפוי מוגדר בשקט משחימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
15
העברת צלחת אפייה למתלה ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.