קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

מוסקה-תבשיל יווני

מוסקה-תבשיל יווני
המתכון מוסקה-תבשיל יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 562 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך יין, שיני שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מוסאקה יוונית של קיטנסל, מוסקה יוונית אותנטית, ו מוסקה יוונית קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תפוחי אדמה:.מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומתבלים לפי הטעם.צולים עד רך ומתחילים חום, כ -35 דקות.בשמל Sauce:.In סיר בינוני ממיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות עד שהוא מתחיל מבעבע אבל לא צבע.בהדרגה להקציף בחלב חם.המשך לטאטא במשך כ 6 עד 8 דקות עד שהוא מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
שים את הביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לטאטא את הרוטב בשמל לתוך הביצים.המשיכו לטאטא במשך כמה דקות עד ששאמל התקרר מעט (מספיק כדי שהביצים לא יתקפלו).מכסים את הקערה בניילון נצמד.הקפד למקם לעטוף ישירות על פני הרוטב כך העור אינו נוצר.תניח בצד.לאמב:
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(קיבלר)(קיבלר)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
שמן חום בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים כבש וטבול עד מבושל דרך, לשבור את הגב של כף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
מוסיפים בצל ושום ומטוגנים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים יין, פלפל קאיין, אורגנו ומבשלים 2 דקות.מערבבים קינמון, עגבניות, רסק עגבניות ואגוז מוסקט.להפחית חום בינוני.מכסים ומבשלים עד הרוטב הוא עבה מאוד מופחת על 6 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 60-70 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בינתיים, מחממים את הגריל בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מברישים את פרוסות החצילים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.גריל עד מבושל דרך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.הגדר aside.To להרכיב:.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת זכוכית 14x10x2 אינץ ' עם שמן.סדר תפוחי אדמה בתחתית המנה.מסדרים חצי פרוסות חצילים על פני תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
יוצקים חצי רוטב כבש מעל.מסדרים שכבה נוספת של פרוסות חצילים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
12
יוצקים רוטב הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
13
יוצקים רוטב בשמל על מוסקה, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
14
אופים מוסקה חשופה עד מבעבע בקצוות, על 1 שעה או עד ציפוי מוגדר בשקט משחימים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
15
העברת צלחת אפייה למתלה ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

1קילוגרםחצילים התינוק, לחתוך לאורכו לפרוסות עבות 1/4 אינץחצילים התינוק, לחתוך לאורכו לפרוסות עבות 1/4 אינץ12ריבס, קצוץ טרי או קפוא3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 קילו קישואים,תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גסמלח גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1צביטהאגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כבש, קרקעכבש, קרקע1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב, חםחלב, חם0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט, מגורד טריאגוז מוסקט, מגורד טרי3(חוֹרֶף)שמן זית ועוד לצחצוח חציליםשמן זית ועוד לצחצוח חצילים4(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו יווני, מיובשאורגנו יווני, מיובש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה russet (קלופים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ')תפוחי אדמה russet (קלופים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ')12ריבס, קצוץ טרי או קפוא(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2קילוגרםעגבניות בסגנון איטלקי, קצוץ, סחוטעגבניות בסגנון איטלקי, קצוץ, סחוט1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6ביצים שלמות, מוכות לערבבביצים שלמות, מוכות לערבב