המתכון מוסקה-תבשיל יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 562 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך יין, שיני שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מוסאקה יוונית של קיטנסל, מוסקה יוונית אותנטית, ו מוסקה יוונית קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תפוחי אדמה:.מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומתבלים לפי הטעם.צולים עד רך ומתחילים חום, כ -35 דקות.בשמל Sauce:.In סיר בינוני ממיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות עד שהוא מתחיל מבעבע אבל לא צבע.בהדרגה להקציף בחלב חם.המשך לטאטא במשך כ 6 עד 8 דקות עד שהוא מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
שים את הביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לטאטא את הרוטב בשמל לתוך הביצים.המשיכו לטאטא במשך כמה דקות עד ששאמל התקרר מעט (מספיק כדי שהביצים לא יתקפלו).מכסים את הקערה בניילון נצמד.הקפד למקם לעטוף ישירות על פני הרוטב כך העור אינו נוצר.תניח בצד.לאמב:
מוסיפים יין, פלפל קאיין, אורגנו ומבשלים 2 דקות.מערבבים קינמון, עגבניות, רסק עגבניות ואגוז מוסקט.להפחית חום בינוני.מכסים ומבשלים עד הרוטב הוא עבה מאוד מופחת על 6 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 60-70 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בינתיים, מחממים את הגריל בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
מברישים את פרוסות החצילים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.גריל עד מבושל דרך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.הגדר aside.To להרכיב:.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת זכוכית 14x10x2 אינץ ' עם שמן.סדר תפוחי אדמה בתחתית המנה.מסדרים חצי פרוסות חצילים על פני תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
יוצקים חצי רוטב כבש מעל.מסדרים שכבה נוספת של פרוסות חצילים למעלה.