מוצרלה בגריל של נאן וכריך זית
מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, שאור קל, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו כריך מוצרלה בגריל עם אנשובי-טפנד זיתים, גבינה בגריל זית ומוצרלה, ו חציל בגריל, ברוקולי ראבה, וכריך מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טפנד עם גרידת תפוז ופתיתי צ ' ילה בקערה קטנה.
שכבה מוצרלה עם טפנד זיתים על 2 פרוסות לחם. למעלה עם פרוסות שנותרו.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומנוסה היטב או מחבת nonstick גדולה וכבדה על חום בינוני לרגע.
מניחים כריכים במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, 5 עד 7 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד שהוא קלוי באותה מידה. לאט ובזהירות זה המפתח. גבינה כנראה תטפטף החוצה, אבל זה בסדר. זה נותן את הכריכים שוליים פריכים נחמדים.