קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

מוצרלה ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי

מוצרלה ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי
Mozzarellan ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו unbleached כל המטרה קמח, שמרים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרושוטו ומוצרלה פיצה בלחם שטוח, פיצה 5 דקות עם לחם שטוח עם פרושוטו, ארוגולה ומוצרלה, ו פיצה בגריל עם בצל ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים שמרים על מים ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
בואו לעמוד עד מומס, על 10 דקות.
5
יוצקים תערובת שמרים לתוך קערה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים שמן ודבש. באמצעות מרית גמישה, מערבבים עד צורות בצק גס. ללוש בצק בקערה עם יד 1 עד חלקה וגמיש, על 6 דקות. כיסוי קערה; לתת בצק לעמוד 30 דקות. מקררים את הבצק בקערה, עדיין מכוסה, לפחות 2 שעות (הבצק יעלה מעט מאוד). (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל וסוטא עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים חומץ ורוטב ווסטרשייר. להפחית את החום בינוני נמוך; להתבשל עד טבחים נוזליים משם בצל הוא מאוד רך, על 4 דקות; בצל העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
חום שנותר 1/2 כוס שמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף שום ו sauté רק עד השום מתחיל חום, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שום כוס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
יוצקים שמן לתוך קערה קטנה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
פלפל חריף מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר; תן לעמוד 10 דקות. לקלף, זרע, ולפרוס דק. (בצל, שום, שמן שום, ופלפל יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מניחים כדור בצק מקורר על משטח העבודה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד נזיל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים גיליון אפייה גדול כבד על מתלה (הפוך גיליון אם rimmed). מחממים תנור ל 260° לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 12 אינץ ' עגול, המאפשר בצק לנוח כמה דקות אם הוא קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים קמח על משוט פיצה או אחר תבנית אפייה ללא מסגרת. להחליק מתחת לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מברשת 1 כף שמורות שום שמן על הבצק, משאיר 1/2-inch גבול רגיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מפזרים מוצרלה, ואז שום שמור ובצל בלסמי. למעלה עם רצועות פלפל בדפוס דיבר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מפזרים עם פרמזן. החלקת סכין מתחת לבצק כדי להשתחרר ממשוט, אם דבק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מיקום ההנעה בקצה הרחוק של גיליון אפייה חם בתנור. להטות משוט ולמשוך בחזרה לאט, המאפשר פיצה להחליק על הסדין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים 6 דקות. לסובב פיצה חצי סיבוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים עד הקרום הוא חום עמוק, על 6 דקות יותר. סדר פרושוטו על גבי פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים עד prosciutto מרכך, על 30 שניות. באמצעות משוט, להעביר פיצה ללוח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
חתוך ל-8 טריזים.
15
לשרת, עובר יותר חומץ ושמן שום בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

מרכיבים

4שרימפס וורידיםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4שרימפס וורידיםחומץ בלסמיחומץ בלסמי2חתיכות טופי הית' ברמלח גסמלח גס1אוראו ממולאים כפוליםקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגורדת בצפיפותגבינת פרמזן מגורדת בצפיפות42 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות פרושוטו, חצייה פרוסה לרצועות דקותפרוסות דקות פרושוטו, חצייה פרוסה לרצועות דקות1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדוםפלפל אדום340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) מגורד גס גבינת מוצרלה חלב מלא(ארוז) מגורד גס גבינת מוצרלה חלב מלא3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה unbleachedקמח לכל מטרה unbleached1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105°f עד 115°F)מים חמים (105°f עד 115°F)2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר