Mozzarellan ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו unbleached כל המטרה קמח, שמרים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרושוטו ומוצרלה פיצה בלחם שטוח, פיצה 5 דקות עם לחם שטוח עם פרושוטו, ארוגולה ומוצרלה, ו פיצה בגריל עם בצל ופרושוטו (מתכונים דומים).
מוסיפים שמן ודבש. באמצעות מרית גמישה, מערבבים עד צורות בצק גס. ללוש בצק בקערה עם יד 1 עד חלקה וגמיש, על 6 דקות. כיסוי קערה; לתת בצק לעמוד 30 דקות. מקררים את הבצק בקערה, עדיין מכוסה, לפחות 2 שעות (הבצק יעלה מעט מאוד). (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לשמור בקירור.)
פלפל חריף מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר; תן לעמוד 10 דקות. לקלף, זרע, ולפרוס דק. (בצל, שום, שמן שום, ופלפל יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מניחים כדור בצק מקורר על משטח העבודה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד נזיל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים גיליון אפייה גדול כבד על מתלה (הפוך גיליון אם rimmed). מחממים תנור ל 260° לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 12 אינץ ' עגול, המאפשר בצק לנוח כמה דקות אם הוא קופץ בחזרה.