מוצרלה ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי
Mozzarellan ופיצה פרושוטו עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו unbleached כל המטרה קמח, שמרים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרושוטו ומוצרלה פיצה בלחם שטוח, פיצה 5 דקות עם לחם שטוח עם פרושוטו, ארוגולה ומוצרלה, ו פיצה בגריל עם בצל ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה.
מניחים 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מפזרים שמרים על מים ומערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד מומס, על 10 דקות.
יוצקים תערובת שמרים לתוך קערה עם קמח.
מוסיפים שמן ודבש. באמצעות מרית גמישה, מערבבים עד צורות בצק גס. ללוש בצק בקערה עם יד 1 עד חלקה וגמיש, על 6 דקות. כיסוי קערה; לתת בצק לעמוד 30 דקות. מקררים את הבצק בקערה, עדיין מכוסה, לפחות 2 שעות (הבצק יעלה מעט מאוד). (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לשמור בקירור.)
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסוטא עד הזהב, כ -12 דקות.
מוסיפים חומץ ורוטב ווסטרשייר. להפחית את החום בינוני נמוך; להתבשל עד טבחים נוזליים משם בצל הוא מאוד רך, על 4 דקות; בצל העונה עם מלח ופלפל.
חום שנותר 1/2 כוס שמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף שום ו sauté רק עד השום מתחיל חום, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שום כוס פודינג.
יוצקים שמן לתוך קערה קטנה נפרדת.
פלפל חריף מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר; תן לעמוד 10 דקות. לקלף, זרע, ולפרוס דק. (בצל, שום, שמן שום, ופלפל יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מניחים כדור בצק מקורר על משטח העבודה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד נזיל, על 1 שעה.
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור.
מניחים גיליון אפייה גדול כבד על מתלה (הפוך גיליון אם rimmed). מחממים תנור ל 260° לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 12 אינץ ' עגול, המאפשר בצק לנוח כמה דקות אם הוא קופץ בחזרה.
מפזרים קמח על משוט פיצה או אחר תבנית אפייה ללא מסגרת. להחליק מתחת לבצק.
מברשת 1 כף שמורות שום שמן על הבצק, משאיר 1/2-inch גבול רגיל.
מפזרים מוצרלה, ואז שום שמור ובצל בלסמי. למעלה עם רצועות פלפל בדפוס דיבר.
מפזרים עם פרמזן. החלקת סכין מתחת לבצק כדי להשתחרר ממשוט, אם דבק.
מיקום ההנעה בקצה הרחוק של גיליון אפייה חם בתנור. להטות משוט ולמשוך בחזרה לאט, המאפשר פיצה להחליק על הסדין.
אופים 6 דקות. לסובב פיצה חצי סיבוב.
אופים עד הקרום הוא חום עמוק, על 6 דקות יותר. סדר פרושוטו על גבי פיצה.
אופים עד prosciutto מרכך, על 30 שניות. באמצעות משוט, להעביר פיצה ללוח.
לשרת, עובר יותר חומץ ושמן שום בנפרד.