מוצרלה פונדוטה
מוצרלה פונדוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פתיתי פלפל, פרושוטו דק, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 513 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מוצרלה פונדוטה, גריל מקרוני פונדוטה גמברי, ו נפוליטנית" מוצרלן בקרוזה " {טוסט צרפתי ממולא מוצרלה}.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שישה רמקינס של 5 אונקיות
בסיר קטן הביאו את רוטב העגבניות-בזיליקום ופתיתי הפלפל האדום לרתיחה על אש בינונית. מבשלים ללא כיסוי עד לסמיכות, 20 עד 25 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הבזיליקום.
מניחים שישה רמקינים של 5 אונקיות על תבנית עם נייר אפייה. מחלקים את הרוטב באופן שווה בין הרמקינס. חלקו את הפרושוטו בין הרמקינים.
מניחים את פרוסות המוצרלה בין 3 מגבות נייר לספיגת עודף לחות.
מניחים את פרוסות המוצרלה על גבי הפרושוטו. מתבלים במלח ופלפל.
צולים עד שהגבינה נמסה וחומה זהובה, 5 עד 8 דקות.