קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום

מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום
מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם 80 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מוצרלה, פטל, פאניני סוכר חום יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו לחם, סוכר חום, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום פטל ריבה קראמבל ברים, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.

הוראות

1
מחממים מחבת פניני או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת שמן משני צדי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מורחים ריבה באופן שווה על צד 1 של כל פרוסת לחם; מפזרים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ריבהריבה
4
חותכים מוצרלה לתוך 8 פרוסות; מניחים 2 פרוסות גבינה על כל אחד מ 4 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מפזרים קמצוץ של מלח על גבינה, אם תרצה; העליון עם הנותרים 4 פרוסות לחם, ריבה בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ריבהריבה
6
מפזרים צמרות עם סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
7
גריל פניני במכבש פניני עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב ופריך (כ -3 דקות). אם אין לך מכבש פניני או גריל מקורה, להשתמש במחבת גריל מקוצר: לשים כריכים במחבת (בקבוצות, במידת הצורך); מניחים משקל, כגון לבנה עטופה בנייר אלומיניום או מחבת ברזל יצוק כבד, על גבי ללחוץ אותם. בראון את הצד הראשון (כ 2-3 דקות), להפוך את הכריך, להחליף את המשקל, ולשחום את הצד השני (כ 2-3 דקות) כדי לסיים את המסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עיתונות פניניעיתונות פניני
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
חותכים פניני לשניים; לשרת.