קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל
מוקבראטן (סטייק פלנק עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -68 גרם חלבון , 48 גרם שומן , ובסך הכל 1127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 56% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם כרוב, קמח, תפוחי אדמה קליפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלנק סטייק עם רוטב חזרת , פלנק סטייק עטוף פטיט פילה עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש וסטייק פלנק עם בצל אדום .

הוראות

1
מערבבים דפנה, סיידר, סוכר, תבלין גריל ושמן צמחי בתחתית שקית אחסון מזון גדולה, מועכים הכל יחד עד לאיחוד אחיד. זרוק את הבשר לתוך השקית והזיז אותו כדי לצפות אותו בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
ג'ינג'רס, מפוררים דקג'ינג'רס, מפוררים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
צנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדצנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
תן לעמוד 10 עד 12 דקות. מחממים מראש מחבת גריל או גריל פנימי/חיצוני לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים
3
פורסים דק 1 1/2 בצל ושומרים 1/2 בצל שלם אך קלוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
מוסיפים 2 כפות חמאה וממיסים אותה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העיןאגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
6
מוסיפים למחבת את הבצלים הפרוסים. קולפים, מגרעים ופורסים את התפוח ומוסיפים אותו לבצל. מתבלים את התפוחים והבצל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים את התפוחים והבצל 5 או 6 דקות, ואז מוסיפים כרוב אדום מבושל ומערבבים ואז מנמיכים את האש לנמוכה. להניח בצד ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים בשר על הגריל ונותנים לעלה דפנה להישאר דבוק על כל סטייק. בזמן שהבשר מתבשל, החום יחדיר את הטעם בכל הבשר. מבשלים סטייקים כ-6 דקות מכל צד. לאחר מכן, תן לבשר לנוח. לזרוק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
בזמן שהבשר מתבשל, מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים, מביאים מים לרתיחה ואז ממליחים אותם. מבשלים תפוחי אדמה 10 עד 12 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים אותם בשמנת חמוצה, חזרת ועירית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תפוחי אדמה יהיו סמיכים ומתובלים. אם אתם אוהבים פירה רופף יותר, הוסיפו מעט חלב או ציר, המשיכו לרסק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מוציאים את הכרוב האדום לקערת הגשה ומכסים בנייר כסף. באותה מחבת שבה התבשל הכרוב מוסיפים 2 כפות חמאה. ממיסים חמאה ואז מגררים את 1/2 הבצל השמור עם פומפיה ידנית לתוך החמאה. מבשלים את הבצל המגורר 2 דקות ואז מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פומפיהפומפיה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
להקציף יין אדום ולבשל כדקה ואז להקציף בציר ולהביא לרתיחה. מערבבים פנימה חרדל וג'ינג'רס ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
תנו לרוטב להסמיך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
פורסים דק את סטייק האגף בזווית כנגד הגרגר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
14
מניחים תלולית תפוחי אדמה על כל צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
15
פרש קצת סטייק פלנק פרוס לאורך שולי תפוחי האדמה והלביש עם מצקת של רוטב חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
16
מגישים כרוב אדום, תפוחים ובצל לצד או בתוספות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

מרכיבים

3601 לב מפאלדי טרי אם אפשרbeef stock, about 1/3 of a 1 quart boxbeef stock, about 1/3 of a 1 quart box43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'chives, chopped or snippedchives, chopped or snipped801 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ סיידר, גלגל עין זהחומץ סיידר, גלגל עין זה12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים1201 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1kgsסטייק צלעסטייק צלע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6gingersnaps, finely crumbledgingersnaps, finely crumbled1כף. חומץ ביין אדוםתפוח ירוקתפוח ירוק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'grill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)grill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)12 כפיות אבקת שוםחזרת מוכנהחזרת מוכנה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלבצל510דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.cooked red cabbage, available on specialty foods aislecooked red cabbage, available on specialty foods aisle1kgsred skin potatoes, quarteredred skin potatoes, quartered4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל2301 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן צמחי, גלגל העין זהשמן צמחי, גלגל העין זה0חתיכות טופי הית' ברnutmeg, freshly grated or ground, eyeball itnutmeg, freshly grated or ground, eyeball it

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.