קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל
מוקבראטן (סטייק פלנק עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -68 גרם חלבון , 48 גרם שומן , ובסך הכל 1127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 56% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם כרוב, קמח, תפוחי אדמה קליפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלנק סטייק עם רוטב חזרת , פלנק סטייק עטוף פטיט פילה עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש וסטייק פלנק עם בצל אדום .

הוראות

1
מערבבים דפנה, סיידר, סוכר, תבלין גריל ושמן צמחי בתחתית שקית אחסון מזון גדולה, מועכים הכל יחד עד לאיחוד אחיד. זרוק את הבשר לתוך השקית והזיז אותו כדי לצפות אותו בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
ג'ינג'רס, מפוררים דקג'ינג'רס, מפוררים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
צנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדצנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
תן לעמוד 10 עד 12 דקות. מחממים מראש מחבת גריל או גריל פנימי/חיצוני לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים
3
פורסים דק 1 1/2 בצל ושומרים 1/2 בצל שלם אך קלוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
מוסיפים 2 כפות חמאה וממיסים אותה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העיןאגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
6
מוסיפים למחבת את הבצלים הפרוסים. קולפים, מגרעים ופורסים את התפוח ומוסיפים אותו לבצל. מתבלים את התפוחים והבצל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים את התפוחים והבצל 5 או 6 דקות, ואז מוסיפים כרוב אדום מבושל ומערבבים ואז מנמיכים את האש לנמוכה. להניח בצד ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים בשר על הגריל ונותנים לעלה דפנה להישאר דבוק על כל סטייק. בזמן שהבשר מתבשל, החום יחדיר את הטעם בכל הבשר. מבשלים סטייקים כ-6 דקות מכל צד. לאחר מכן, תן לבשר לנוח. לזרוק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בזמן שהבשר מתבשל, מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים, מביאים מים לרתיחה ואז ממליחים אותם. מבשלים תפוחי אדמה 10 עד 12 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים אותם בשמנת חמוצה, חזרת ועירית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תפוחי אדמה יהיו סמיכים ומתובלים. אם אתם אוהבים פירה רופף יותר, הוסיפו מעט חלב או ציר, המשיכו לרסק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מוציאים את הכרוב האדום לקערת הגשה ומכסים בנייר כסף. באותה מחבת שבה התבשל הכרוב מוסיפים 2 כפות חמאה. ממיסים חמאה ואז מגררים את 1/2 הבצל השמור עם פומפיה ידנית לתוך החמאה. מבשלים את הבצל המגורר 2 דקות ואז מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פומפיהפומפיה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
להקציף יין אדום ולבשל כדקה ואז להקציף בציר ולהביא לרתיחה. מערבבים פנימה חרדל וג'ינג'רס ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
תנו לרוטב להסמיך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
פורסים דק את סטייק האגף בזווית כנגד הגרגר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
14
מניחים תלולית תפוחי אדמה על כל צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
15
פרש קצת סטייק פלנק פרוס לאורך שולי תפוחי האדמה והלביש עם מצקת של רוטב חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
16
מגישים כרוב אדום, תפוחים ובצל לצד או בתוספות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

מרכיבים

3601 לב מפאלדי טרי אם אפשרbeef stock, about 1/3 of a 1 quart boxbeef stock, about 1/3 of a 1 quart box4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת3קרום: פירורי קרקר גרהםchives, chopped or snippedchives, chopped or snipped801 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ סיידר, גלגל עין זהחומץ סיידר, גלגל עין זה1גבינת פרמזן מגוררתחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים1201 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1kgsסטייק צלעסטייק צלע2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6gingersnaps, finely crumbledgingersnaps, finely crumbled1כף. חומץ ביין אדוםתפוח ירוקתפוח ירוק2קרום: פירורי קרקר גרהםgrill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)grill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)1גבינת פרמזן מגוררתחזרת מוכנהחזרת מוכנה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלבצל510פלפל האבנרוcooked red cabbage, available on specialty foods aislecooked red cabbage, available on specialty foods aisle1kgsred skin potatoes, quarteredred skin potatoes, quartered4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל2301 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן צמחי, גלגל העין זהשמן צמחי, גלגל העין זה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)nutmeg, freshly grated or ground, eyeball itnutmeg, freshly grated or ground, eyeball it

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.