מוקה קרם טורט
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 372 קלוריות. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, תערובת משקאות קפה בטעם מוקה, תערובת עוגות שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו מוקה קראנץ קרם טורט, טופי-מוקה קרם טורט, ו מוקה טורטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
גריז וקמח שלושה 9-ב. מחבתות אפייה עגולות. מרפדים תחתיות בנייר שעווה; משמנים ומקמחים את הנייר. בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, הסוכר החום, החמאה, אגוזי המלך ותערובת המשקאות; לחץ לתבניות מוכנות.
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים מעל קרום מוכן.
אופים לפי הוראות החבילה. מצננים 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון מלא.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים את גבינת השמנת, החמאה, השמנת החמוצה ומערבבים את המשקה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מניחים שכבת עוגה אחת, בצד פריך כלפי מעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם 3/4 כוס זיגוג. חזור על הפעולה עם השכבות הנותרות והקצפה. יש לאחסן במקרר.