גשו לסופר וקנו קפה נמס, אבקת אספרסו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סוכריה מנטה-שוקולד לבן אייס מוקה, בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, ו עוגיות שקדים Mochan שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב חמאה, קפה, וסוכר חום. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1-1/2 כוסות עוגיות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים ביצה, תמצית שקדים, מים ועוגה מערבבים ומכים עד חלקה. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
( 23)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
הפוך את הבלילה למחבת מוכנה וחלק לקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 30 עד 35 דקות עד בודק יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
עבור הדובדבן: בקערת ערבוב קטנה, לנצח חמאה עם אבקת סוכר, הוספת סוכר 1 כוס בכל פעם, עד אור ורך. הכה באבקת אספרסו וסירופ שוקולד עד חלקה.